0 Comments

fogadási fordulót, és megpróbálnak mindenkit megtéveszteni, hogy feladja az információkat. A következő legjobb kézzel rendelkező játékos a második fogadási körben 10-et fogad. Ez azt jelenti, hogy felhívják az 5. Néha akarsz játszani a póker egy kicsit másképp. A táblát a pozíció megváltoztatása érdekében játszani jó módja lehet a játékosok becsületességének. Talán szeretné keverni egy kicsit, és próbálja megtalálni néhány gyenge pontokat az asztalon.

Ehelyett játsszon okosan, és próbálja kihasználni a táblát. De ha túlságosan összekevered, mozgó célpontgá válsz, és a játékosok elkezdenek rájönni, hogy nem igazán tudják megmondani, hogy mi a kezed tartománya, mert úgy tűnik, hogy különböző helyzetekben játszol. Ha három vagy négy szintet játszik mélyen egy limit játékban, és az ellenfelek 50, 100 és 300 ponton játszanak, ne játsszon minden kezet úgy, mintha fejjel felfelé lenne.

És ez könnyebb mondani, mint csinálni! Ha megpróbálod megtanulni a játékot, akkor nem akarsz összpontosítani az ellenfeled legyőzésére, azt akarod kitalálni, hogyan kell játszani az ellenfelet. Játszom a kezem tartományával, és játszom a játékot. A legjobb módja annak, hogy megtanuljak pókerezni, az volt, hogy magam ellen játsszam. Néha úgy viselkednek, mintha nem tudnák, mit csinálnak, de általában megvernek, és rosszul érzi magát, mert nem tartja be a technikáját.

Ez sokkal könnyebb volt, mint megpróbálni kitalálni, hogyan fogok játszani a partneremmel szemben (mert nem igazán tudtam). Mindannyian találkoztunk olyan játékosokkal, akik ismerik a játékot, mintha egész életükben velük játszottak volna. Azt akarod, hogy képes legyen átnézni egy játékot később, és azt mondják, kellett volna, hogy ő összehajtható a teljes ház, ahelyett, hogy, nem kellett volna nyomja le egy dió flush húzza a készlet, és ő ütött engem az ő egyenes.

Ez magában foglalta ugyanazokat a matematikai készségeket, és az eredmények jobbak voltak, mert magam játszottam a partnerem helyett. Egy egyszerű stratégia a póker megtalálható itt: Hol lehet játszani online poker póker? Ezek közé tartozik a PokerStars, a Full Tilt Poker, a Party Poker, a Bodog és még sokan mások. A PokerStars a világ legnagyobb online pókerterme. Online pókerezhetsz a legtöbb amerikai pókeroldalon.

Ez minden a blöffölésről és a fogadásokról, a felemelésről és az összecsukásról és mindazokról a jó dolgokról. Először azonban meg kell vitatnunk, mi a póker. A válasz erre a kérdésre egy egyszerű. Az üzlet forog a pókerasztal körül, és minden játékos kap egy fordulatot. A vakok kényszerített fogadások, hogy ösztönözzék a fogadást.

Asked question