0 Comments

De volgende vier zijn gerelateerd aan vaardigheden. De laatste twee zijn het omgaan met je emoties en het lezen van de tegenstander. De eerste drie zijn het mentale deel van poker. Vraag je af waarom je poker speelt en begrijp het spel. Het is eenvoudig: ga een paar minuten zitten met een nieuwe speler, bij voorkeur in een privé-game. Als je je comfortabel voelt, word je specifiek. Je zou kunnen vragen wat het over mij is dat je vervelen, of je zou kunnen vragen wat je van me houdt, of je zou kunnen vragen wat je niet leuk vindt aan mij?

Hoe kun je dat doen met poker? Wat je ook zoekt, hoe specifieker je bent, hoe gemakkelijker het is om die vragen te beantwoorden. En zodra je hun persoonlijkheid voor je hebt, www.comparebuzz.net kun je die persoon beginnen te onderwijzen. Dit noemen we pot odds. Echter, als je de favoriet bent, je hebt een grote hand, en er is veel geld in de pot, het wordt een andere situatie. Zoals je je kunt voorstellen, is de optimale oplossing om te bluffen wanneer je een hand hebt die superieur is aan de andere spelers.

Bluffing is een goede strategie als je de onderdog bent, omdat je je kansen op het winnen van de hand kunt verbeteren terwijl je ook je kansen op het winnen van de pot kunt verbeteren. U kunt uw kansen op het winnen van de hand verbeteren, maar u hebt ook een verhoogde kans om de hand te verliezen als u bluft. Sommige spelers hebben sterke handen met alleen slechte beatbereiken, wat betekent dat ze alleen handen kunnen spelen met goede beat ratio’s. Als je het klinkt alsof alle spelers aan de tafel op die manier spelen, dan doe je jezelf een gunst, omdat het betekent dat je in staat zult zijn om erachter te komen wat er gaat gebeuren met bijna elke hand gespeeld.

Kennis van het bereik. Een ander veel voorkomend type bereik is goede beatpercentages, sommige spelers geven de voorkeur aan weddenschappen met kleinere percentages en anderen wetten met hogere percentages en sommige zijn evenwichtig op het geheel. Want als er een kans is dat je die hand kunt draaien, wil je de best mogelijke beslissing maken om die kans te benutten. Het moment dat een speler zwakte toont, moet je weten dat zwakte bestaat. Als je geen reader hebt op de holkaarten van de tegenstander, wat betekent dat je blind speelt, kun je ook de hand vegen en de pot naar huis nemen.

Je moet minstens één lezing op de hand hebben, zelfs als het slechts 10-15 seconden van het lezen is.

Asked question